16آذر روز دانشجو و استکبار ستیزی مبارکباد

شانزدهم آذر همواره براي ملت ايران اسلامي، فراتر از يك نام و حتي يك روز تاريخي بوده است چراكه سرآغازي بود بر پيوند  جامعه دانشگاهي كشور با مبارزات ضد استعماري ملت ايران.
آنچه كه در 16 آذر سال 1332 روي داد تبلور آموزه هاي قرآني و اعتقادات ديني و عدالتخواهی دانشجويان بود كه در يك دهه بعد ، با رهبري حضرت امام خميني(ره) شكل انقلابي به خود گرفت و در پيروزي انقلاب اسلامي بسيار موثر واقع شد.

يقين داريم كه به لطف حضرت حق ، فرزندان اين سرزمين و در راس آنها دانشجويان سرافراز ايران عزيز با همت و اراده اي ستودني و با استعانت از قرآن و عترت(ع) و در سايه نظام ولايي كه موهبتي الهي و بزرگترين دستاورد انقلاب اسلامي است همواره حافظ آرمان هاي انقلاب و پيشگام در پيشبرد الگوي توسعه و پيشرفت ايراني- اسلامي خواهند بود.

مرکز آموزش عالی علمی کاربردی مهندسان، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و امام شهیدان ، 16 آذر، روز دانشجو را گرامي مي دارد و از دانشگاهيان عزيز دعوت مي كند  همچون گذشته با پايبندي به اصول جمهوري اسلامي ايران و پیروی از رهنمود های رهبر فرزانه خود ، حضرت آیت الله خامنه ای ، در راه پيشرفت ميهن اسلامي تلاشی مضاعف نمایند.

مشهد - بلوار بعثت، حد فاصل رضا و طالقانی پلاک 56 موسسه آموزش عالی آزاد مهندسان
تلفن : 05138470200-05138470300
تمامی حقوق این سایت متعلق به موسسه آموزش عالی آزاد مهندسان می باشد.

بازگشت به بالا