حضور موسسه آموزش عالی آزاد مهندسان در بین برگزیدگان جشنواره درون دانشگاهی حرکت - برج میلاد تهران

نخستین جشنواره ملی اختراعات و ابتکارت دانشگاه جامع علمی کاربردی با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری جناب آقای دکتر فرهادی و رئیس دانشگاه علمی کاربردی جناب آقای دکتر اخباری و معاون پژوهشی وزارت علوم و دیگر مسوولین بلند پایه وزارت علوم در مورخ 94/5/25 در برج میلاد تهران آغاز بکارکرد. ودر 94/5/27 خاتمه یافت. به گفته دبیر علمی جشنواره  دراین جشنوار 1026نفر در بخش های رقابتی و نمایشگاهی شرکت نمودند .

645 نفر از شرکت کنندگان این جشنواره را مخترعان و 140 نفر را کارآفرینان تشکیل دادند. در این جشنواره58 شرکت فناور ، 75 مرکز آموزش علمی کاربردی و 98 شرکت دانش بنیان نیز حضور داشتند.
پس از فرآیند داوری 224 نفر شامل 212 مرد و 33 زن برای حضور در مرحله نهایی جشنواره پذیرفته شده اند که در مجموع 320 اثر ارائه شد. در این میان انجمن علمی تولید انرژی- موسسه آموزش عالی آزاد مهندسان بعنوان یکی از 17 انجمن برگزیده کشوردر بخش اختراعات جشنواره شناخته شد.

سمت راست آقای امید یزدی نژاد مخترع دستگاه مولد پایه گاز سوز تولید همزمان برق وحرارت در مقیاس کوچک و بزرگ با استفاده از المانهای سرد کننده و گرم کننده

سمت چپ امیرباوفای طوسی مشاور طرح و معاون پژوهشی مهندسان

مشهد - بلوار بعثت، حد فاصل رضا و طالقانی پلاک 56 موسسه آموزش عالی آزاد مهندسان
تلفن : 05138470200-05138470300
تمامی حقوق این سایت متعلق به موسسه آموزش عالی آزاد مهندسان می باشد.

بازگشت به بالا